Ik ben scheidingsspecialist, maar wat is dat nu precies? Als scheidingsspecialist ben ik jullie mediator en adviseur.

Als mediator bemiddel je tussen personen, begeleid je de communicatie en onderhandelingen tussen de personen om vanuit hun werkelijke belangen tot de voor ieder van hen meest optimale besluitvorming te komen.

Als adviseur geef je advies op financieel, fiscaal en juridische gebied. Dit financiële en fiscale advies kan honderden euro’s per maand voordeel opleveren.

Daarnaast werk ik samen met diverse specialisten, zoals een hypotheekspecialist en kindercoach. Dit kan zijn om je financiële wensen te toetsen op haalbaarheid. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de overname van de huidige woning door één van de partijen.

Of om de kinderen een stem te geven als partij van de scheiding, een kindgesprek wordt begeleid door een kindercoach. Het praten met en niet alleen over de kinderen zorgt dat  jullie afspraken nog beter worden.

Op deze manier zorgt een scheidingsspecialist voor een volledige begeleiding om jullie weer met rust en vertrouwen naar te toekomst te laten kijken.

Ik ben gecertificeerd mediator, register scheidingsspecialist, conflictcoach en gecertificeerd financieel planner. Ik ben ingeschreven in het international ADR register, het international coach register en in het CFP-register van de Federatie Financieel Planners (FFP). 

Heb je een vraag?
Scan de code