Scheiden is niet iets dat je dagelijks doet. En mocht je er mee te maken krijgen dan merk je dat er veel bij komt kijken en dat het de betrokkenen veel energie kost. Het is een tijd waarin je veel belangrijke beslissingen moet nemen. Op het financiële vlak, over de toekomstige zorg en opvoeding van je kinderen, relationeel en juridisch. En dan draait het gewone leven ook gewoon door.

Zowel zakelijk als emotioneel

Je wilt de relatie zowel zakelijk als emotioneel goed afronden. Omdat geen relatie hetzelfde is en de oorzaak van het uit elkaar gaan voor iedereen anders is, moet je hier wel bij stilstaan. Onduidelijkheid, losse eindjes of onuitgesproken zeer kunnen in de toekomst jullie ouderschap na scheiding in de weg staan. Naast jezelf hebben jullie kinderen daar last van en dat wil je als ouder toch voorkomen.

Daarnaast moet je keuzes maken die invloed hebben op je toekomst. Weet daarom goed wat je wensen en belangen zijn. Die zijn voor iedereen anders. Belangrijk is dat je goed weet wat je wilt, het is de kunst om dit goed helder te krijgen. Naast de belangen die je zelf hebt staan voor mij de belangen van de kinderen op eerste plek.

Advies bij scheiding

Een goed beeld krijgen van je eigen toekomst en die van jullie kinderen na de scheiding is de basis om jullie scheiding te regelen. Dit resulteert in een op maat gemaakte scheidingsovereenkomst, waarbij de diverse keuzes en mogelijkheden tegen elkaar zijn afgewogen en vastgelegd. Als scheidingsspecialist help ik jullie naar de voor jullie beste uitkomst van de scheiding. Ik ben jullie mediator en adviseur op financieel, fiscaal, juridische en relationeel gebied.

Mijn doel is om jullie op een goede manier uit elkaar te laten gaan, met heldere, duidelijke en werkbare afspraken. Om dit te bereiken begeleid ik jullie met oprechte aandacht, betrokkenheid en advies. Op die manier kan je weer met rust en vertrouwen gaan werken aan je toekomst en die van jullie kinderen.

Contact

Maak kennis met mijn werkwijze, neem contact met mij op via mail, app of telefoon of laat je gegevens achter.

Heb je een vraag?
Scan de code