Mediator Den Haag

Bemiddeling, mediation en (financieel) advies bij scheiding

Hartje in zand door mediator Den haag

Er is een keuze gemaakt.

Jullie gaan uit elkaar als partners.

Er is veel voorgevallen voordat het besluit werd genomen om uit elkaar te gaan uit Den Haag. Dit was waarschijnlijk niet wat je voor ogen had toen jullie een huwelijk aangingen of een gezin stichtten. Toch sta je nu op het punt om te scheiden, wat hoe dan ook pijnlijk en verdrietig is, ongeacht de reden of oorzaak. Het brengt veel onzekerheid, angst, gevoel van verlies, verwarring, boosheid, frustratie en ongeloof met zich mee. Deze emoties kunnen de situatie verergeren, wat je zeker niet wilt als je gaat scheiden uit Den Haag.

Het is daarom van groot belang om een ervaren advocaat of mediator in te schakelen die gespecialiseerd is in scheiden uit Den Haag. Deze professional kan je helpen om het proces van scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jullie beiden op een goede manier verder kunnen. Scheiden uit Den Haag is nooit gemakkelijk, maar met de juiste hulp en begeleiding kan het proces wellicht wat draaglijker worden voor jullie allebei en voor eventuele kinderen.

Wat nu?

Naast alles wat er speelt en de emoties die erbij komen kijken, gaat het dagelijkse leven gewoon door.

^
Hoe ga je dit regelen, waar begin je?
^
Welke gegevens, documenten en papieren moet je allemaal verzamelen?
^
Door alle onrust en gebeurtenissen loopt de communicatie stroef.
^
Waar ga je en kan je wonen? Wat heb je straks te besteden?
^
En , hoe gaat het met de zorg en opvoeding van jullie kinderen?
^
Je bent onzeker, onrustig en emotioneel.

Je hebt de wens om de scheiding goed te regelen, maar door alle onrust weet je niet precies waar je moet beginnen, welke stappen je moet nemen en waar dit alles naartoe zal leiden.

Als mediator uit Den Haag kan ik je helpen om de scheiding op een professionele en emotioneel gezonde manier af te ronden, zodat je weer verder kunt met je leven. Samen kunnen we werken aan het creëren van duidelijkheid en overzicht in het proces, en vooral rust voor jou en jullie kinderen.

Wil jij rust en duidelijkheid over

R
Het gehele scheidingstraject
R
Je netto besteedbare inkomen na de scheiding
R
Je gewenste woonsituatie na de scheiding
R
Een afgestemde en werkbare ouderschapsregeling voor de kinderen
R
De fiscale en juridische juistheid van de documenten
Ik ben René en ik help jullie om de scheiding op een respectvolle en vreedzame manier af te ronden, zodat je met rust en vertrouwen kunt bouwen aan je nieuwe toekomst.
Ik noem dit scheiden met rust.

Scheidingsspecialist & mediator uit Den Haag

Als scheidingsspecialist uit Den Haag ben ik er voor jullie als mediator, adviseur en financieel expert. Ik kan je helpen om financiële rust te creëren door inzicht en overzicht te geven in je financiële situatie na de scheiding. Daarnaast werk ik aan een werkbare ouderschapsregeling en een goede juridische afhandeling, zodat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt.

Tijdens het proces is er voldoende ruimte en aandacht voor de emoties die spelen, zodat jullie op een respectvolle manier afscheid kunnen nemen van jullie relatie en de juiste vorm kunnen geven aan jullie ouderschap na de scheiding.

Het uiteindelijke doel is dat jullie een goed gevoel hebben over hoe jullie het voor de kinderen en met elkaar hebben geregeld. Want gelukkige ouders betekent gelukkige kinderen. Dit is waar mijn aanpak van ‘scheiden met rust’ om draait.

Scheiden met rust

Voor stellen die gaan scheiden

Herzien en rustig verder

Voor gescheiden stellen bij wijzigingen

Samen werken aan je toekomst

Want scheiden in Den Haag doe je niet alleen

Ik ben René Speelman en ik begrijp als geen ander wat het betekent om gescheiden te zijn en wat het is om als kind van gescheiden ouders op te groeien. Ik weet uit eigen ervaring dat niets belangrijker is dan rust en duidelijkheid over je leven na de scheiding. Dit geldt voor alle betrokken partijen, inclusief jullie kinderen, jezelf en je (ex-)partner. Als ervaren mediator uit Den Haag kan ik jullie helpen om de scheiding op een zo soepel mogelijke manier te laten verlopen, zodat jullie allemaal op een goede manier verder kunnen.

Ik begrijp hoe waardevol het is om begrepen te worden in je verhaal en emoties, vooral door iemand die begrijpt waar je doorheen gaat en die je kan begeleiden in deze periode. Ik weet uit eigen ervaring dat dit iets is wat ik gemist heb, en het is iets wat ik graag aan jullie wil bieden. Als mediator uit Den Haag kan ik naar je luisteren, met je meedenken over de mogelijkheden, doorvragen tot we tot de kern komen en beschikken over een netwerk van specialisten om je te helpen waar nodig.

Als persoon ben ik authentiek, integer en kan ik me goed inleven in jullie situatie. Dit resulteert in oprechte betrokkenheid bij jullie situatie, zodat ik jullie de beste begeleiding kan bieden bij het scheiden uit Den Haag. Met mijn expertise en ervaring als mediator uit Den Haag sta ik klaar om jullie te helpen bij het afsluiten van deze periode en het bouwen aan een nieuwe toekomst, met rust en duidelijkheid voor iedereen.

Bij René voelde ik me direct op mijn gemak. De gesprekken waren goed en verhelderend. Hij zorgde voor overzicht en duidelijkheid. Hij weet de zaken goed toe te lichten en denkt mee in wat mogelijk is. Dit gaf rust en het gevoel dat ik weer aan mijn toekomst kon werken.

Anne

René werkt op een uiterst prettige wijze. Hij is oprecht geïnteresseerd in je en stelt goede vragen. Daarnaast is hij deskundig en heeft ons de duidelijkheid verschaft die we zochten.

Hans

Scheiden doe je niet voor je lol. Rene snapt dat. Hij bekijkt de zaak vanuit zijn rol en neemt daarin de belangen van alle partijen op waarde mee. Hij is to the point, betrokken en zeer betrouwbaar. Zijn kennis van zaken is on-par en past die ook goed toe. Ook laat hij goed het verschil bestaan tussen emotie en feiten. Erg fijn om met hem samen te werken tijdens deze lastige situatie.

Sanne en Alexander

Gratis Checklist ‘Scheiden met rust’

Download deze checklist voor overzicht van  wat er bij een scheiding komt kijken.

Checklist aanvraag

Wil jij rust voor jou en je kind(eren) zodat jullie verder kunnen gaan?

Vraag dan nu een kosteloos 'Scheiden met rust' gesprek aan.

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking. Tijdens deze ontmoeting zullen we samen bespreken welke zaken er geregeld moeten worden, waar we moeten beginnen, hoe lang het proces zal duren en wat de kosten zijn. Ik zal je duidelijkheid geven over mijn rol als mediator en hoe ik kan helpen bij het creëren van een nieuwe toekomst voor jou en je kinderen.

Broer en zus op strand door mediator Den Haag
Heb je een vraag?
Scan de code