Mediator Berkel en Rodenrijs

Dat is scheiden met rust

Bemiddeling, mediation en (financieel) advies bij scheiding in Berkel en Rodenrijs

Hartje in zand door Scheiden met Rene in Pijnacker

De keuze is gemaakt.

Jullie gaan niet langer samen verder en zullen uit elkaar gaan middels een scheiding.

Er is veel gebeurd voordat het besluit viel om te scheiden. Dit was niet wat je voor ogen had toen jullie trouwden of een gezin stichtten. Toch sta je nu op het punt om uit elkaar te gaan en dat brengt pijn en verdriet met zich mee, wat de reden of oorzaak ook is. Er zijn zoveel onzekerheden, angsten, gevoelens van verlies, verwarring, woede, frustratie en ongeloof… Deze onrust kan de situatie verder verslechteren, iets wat je zeker niet wilt als jullie gaan scheiden.

Het is daarom belangrijk om een ervaren mediator uit Berkel en Rodenrijs in te schakelen, die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Een mediator uit Berkel en Rodenrijs kan jullie helpen om de scheiding op een zo soepel mogelijke manier te laten verlopen, zodat jullie beiden op een goede manier verder kunnen. Door middel van mediation kunnen jullie samen afspraken maken over bijvoorbeeld de verdeling van bezittingen, financiën en de zorg voor eventuele kinderen. Een mediator uit Berkel en Rodenrijs kan jullie hierbij begeleiden en zorgen dat er een oplossing komt waar jullie beiden tevreden mee zijn.

Hoewel scheiden nooit gemakkelijk is, kan de hulp van een mediator het proces wellicht wat draaglijker maken voor jullie beiden. Een mediator uit Berkel en Rodenrijs kan jullie helpen om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan, zodat jullie beiden verder kunnen met jullie eigen leven.

Wat nu?

Naast dat en alle emoties die meespelen, gaat het leven gewoon door.

^
Hoe ga je dit regelen, waar begin je?
^
Welke gegevens, documenten en papieren moet je allemaal verzamelen?
^
Door alle onrust en gebeurtenissen loopt de communicatie stroef.
^
Waar ga je en kan je wonen? Wat heb je straks te besteden?
^
En , hoe gaat het met de zorg en opvoeding van jullie kinderen?
^
Je bent onzeker, onrustig en emotioneel.

Je wenst de scheiding goed te regelen, maar door alle onrust weet je niet waar te beginnen, welke zaken er allemaal op je afkomen en wat de gevolgen zullen zijn.

Ik kan je ondersteunen om de scheiding zowel zakelijk als emotioneel goed af te ronden, zodat je weer op een positieve manier verder kunt met je leven. Door mijn begeleiding krijg je helderheid, overzicht en vooral rust voor jezelf en eventuele kinderen.

Wil jij rust en duidelijkheid over

R
Het gehele scheidingstraject
R
Je netto besteedbare inkomen na de scheiding
R
Je gewenste woonsituatie na de scheiding
R
Een afgestemde en werkbare ouderschapsregeling voor de kinderen
R
De fiscale en juridische juistheid van de documenten
Ik ben René Speelman en ik sta klaar om jullie te helpen bij het volledig en goed regelen van jullie scheiding, zodat je met vertrouwen kunt bouwen aan je nieuwe toekomst.
Ik noem dit proces “scheiden met rust”, omdat ik begrijp hoe belangrijk het voor jullie is om de scheiding op een rustige en respectvolle manier af te ronden.

Scheidingsspecialist & mediator uit Berkel en Rodenrijs

Als ervaren scheidingsspecialist en mediator uit Berkel en Rodenrijs sta ik voor jullie klaar om te helpen bij het regelen van jullie scheiding. Ik kan jullie ondersteunen als adviseur en financiële expert, zodat jullie financiële rust krijgen door inzicht en overzicht te bieden in jullie financiële situatie na de scheiding. Daarnaast werk ik samen met jullie toe naar een werkbare ouderschapsregeling en een goede juridische afhandeling.

Tijdens het gehele proces is er ruimte en aandacht voor de emoties die spelen, zodat jullie de relatie kunnen afronden en de juiste vorm kunnen geven aan jullie ouderschap na de scheiding. Ik begrijp hoe belangrijk het is om een goed gevoel te hebben over hoe jullie het voor de kinderen en met elkaar hebben geregeld. Want gelukkige ouders leiden tot gelukkige kinderen. Dit is waar “scheiden met rust”, mijn aanpak als mediator uit Berkel en Rodenrijs, om draait!

Scheiden met rust

Voor stellen die gaan scheiden

Herzien en rustig verder

Voor gescheiden stellen bij wijzigingen

Samen bouwen aan jouw toekomst

Want scheiden in Berkel en Rodenrijs doe je niet alleen

Ik ben René Speelman en ik begrijp als geen ander hoe het voelt om gescheiden te zijn en om kind te zijn van gescheiden ouders. Daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om rust en duidelijkheid te hebben over je leven na de scheiding. Dit geldt niet alleen voor jou als ouder, maar ook voor je kinderen en je (ex-)partner. Als ervaren scheidingsspecialist en mediator uit Berkel en Rodenrijs kan ik jullie helpen om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het is waardevol om gehoord te worden in je verhaal en emoties, vooral door iemand die begrijpt waar je doorheen gaat en je daarbij kan begeleiden. Helaas heb ik zelf ervaren dat dit gemist kan worden. Daarom wil ik er graag voor jullie zijn als iemand die je begrijpt, naar je luistert, doorvraagt tot de kern, meedenkt in de mogelijkheden, verstand van zaken heeft en beschikt over een netwerk van specialisten. Als authentieke en integere mediator sta ik voor oprechte betrokkenheid bij jullie situatie, zodat ik jullie de beste begeleiding kan bieden bij het scheiden. Samen kunnen we bouwen aan jullie toekomst en die van jullie kinderen.

Bij René voelde ik me direct op mijn gemak. De gesprekken waren goed en verhelderend. Hij zorgde voor overzicht en duidelijkheid. Hij weet de zaken goed toe te lichten en denkt mee in wat mogelijk is. Dit gaf rust en het gevoel dat ik weer aan mijn toekomst kon werken.

Anne

René werkt op een uiterst prettige wijze. Hij is oprecht geïnteresseerd in je en stelt goede vragen. Daarnaast is hij deskundig en heeft ons de duidelijkheid verschaft die we zochten.

Hans

Scheiden doe je niet voor je lol. Rene snapt dat. Hij bekijkt de zaak vanuit zijn rol en neemt daarin de belangen van alle partijen op waarde mee. Hij is to the point, betrokken en zeer betrouwbaar. Zijn kennis van zaken is on-par en past die ook goed toe. Ook laat hij goed het verschil bestaan tussen emotie en feiten. Erg fijn om met hem samen te werken tijdens deze lastige situatie.

Sanne en Alexander

Gratis Checklist ‘Scheiden met rust’

Download deze checklist voor overzicht van  wat er bij een scheiding komt kijken.

Checklist aanvraag

Wil jij rust voor jou en je kind(eren) zodat jullie verder kunnen gaan?

Vraag dan nu een kosteloos 'Scheiden met rust' gesprek aan.

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking. Tijdens deze ontmoeting zullen we samen bespreken welke zaken er geregeld moeten worden, waar we moeten beginnen, hoe lang het proces zal duren en wat de kosten zijn. Ik zal je duidelijkheid geven over mijn rol als mediator en hoe ik kan helpen bij het creëren van een nieuwe toekomst voor jou en je kinderen.

Broer en zus op strand door mediator Den Haag
Heb je een vraag?
Scan de code