Kosten

Bemiddeling, mediation en (financieel) advies bij scheiding

Ieder gezin, iedere situatie en dus ook iedere scheiding is anders. Wat de situatie ook is, wat de reden ook is, deze is altijd anders dan bij een ander. Omdat je straks op je eigen manier verder gaat, verdiend dat de aandacht. Dit is de reden dat ik maatwerk lever. Tijdens het gratis scheiden met rust gesprek vraag ik ook naar jullie situatie en geef ik op basis daarvan duidelijkheid over de te verwachte kosten zodat je weet waar jullie aan toe zijn. 

Uurtarief scheiden met rust

Ik werk op basis van een uurtarief van € 160,00 per uur. Oftewel € 80,00 per persoon. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Ik reken geen reistijd en reiskosten. Mogelijk is een deel van de investering aftrekbaar voor de belasting.

Vaste prijs scheiden met rust

Willen jullie graag een pakketprijs zodat vooraf exact duidelijk is wat de kosten zijn? Dat kan. Tijdens het gratis scheiden met rust gesprek kan ik de pakketprijs aan jullie vertellen nadat ik meer te weten ben gekomen over jullie situatie. Op die manier weet je vooraf precies wat de scheiding kost. Tevens weet je dan wat je voor dat pakket krijgt.

Overige kosten bij scheiding

  • Kosten indienen verzoekschrift bij rechtbank door advocaat, €180,00 exclusief BTW.
  • Griffierechten (rechtbankkosten) €320,- (vrijgesteld van BTW)
  • Kosten voor bijvoorbeeld een huwelijksakte, akte geregistreerd partnerschap, geboorteaktes van de kinderen. De hoogte van de betreffende kosten (leges) zijn per gemeente vastgesteld.

Flexibel afspreken

Ik werk vanuit mijn woonplaast Pijnacker. Hierdoor begeleid ik vooral scheidingen in Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Delft en Zoetermeer.

Door het inhuren van flexibele kantoorruimte is het altijd mogelijk in de buurt af te spreken. Ik werk in gehele provincie Zuid-Holland en de Randstad. Ik bied ook de mogelijkheid van gesprekken in de avonduren of in het weekend. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om online gesprekken te voeren.

Bij René voelde ik me direct op mijn gemak. De gesprekken waren goed en verhelderend. Hij zorgde voor overzicht en duidelijkheid. Hij weet de zaken goed toe te lichten en denkt mee in wat mogelijk is. Dit gaf rust en het gevoel dat ik weer aan mijn toekomst kon werken.

Anne

René werkt op een uiterst prettige wijze. Hij is oprecht geïnteresseerd in je en stelt goede vragen. Daarnaast is hij deskundig en heeft ons de duidelijkheid verschaft die we zochten.

Hans

Ik heb totaal geen verstand van financiële zaken en was hier ook bang voor. Gelukkig heeft René alles heel inzichtelijk gemaakt en goed uitgelegd en ik begreep het ook nog. En dan is hij ook nog een prettige persoon in de omgang. Bedankt voor je goede begeleiding.

T.

Contact met René

Vraag een kosteloos 'Scheiden met rust gesprek' aan

Wil je meer over mij en mijn werkwijze te weten komen, maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend scheiden met rust gesprek. Uiteraard mag je me ook eerst bellen, appen of mailen.

Heb je een vraag?
Scan de code