Scheiden
in Nootdorp

Bemiddeling, mediation en (financieel) advies bij scheiding

Hartje in zand door Scheiden met Rene in Nootdorp

De beslissing is genomen

De relatie zal worden beëindigd en er zal een scheiding plaatsvinden

Dit was niet wat je voor ogen had toen jullie ooit trouwden of een gezin stichtten. Toch sta je nu op het punt om uit elkaar te gaan en dat doet pijn en veroorzaakt verdriet, ongeacht de reden of oorzaak. De onzekerheid, angst, gevoel van verlies, verwarring, woede, frustratie en ongeloof zijn overweldigend… Deze onrust kan ertoe leiden dat de situatie alleen maar erger wordt, wat je al helemaal niet wilt als jullie gaan scheiden in Nootdorp. Het is van cruciaal belang om een ervaren advocaat of mediator in te schakelen die gespecialiseerd is in scheiden in Nootdorp. Deze deskundige kan helpen om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jullie allebei op een goede manier verder kunnen gaan.

Scheiden in Nootdorp is nooit gemakkelijk, maar met de juiste hulp en begeleiding kan het proces wellicht iets draaglijker worden voor jullie beiden en eventuele kinderen.

Wat nu?

Ondanks alle emoties die aanwezig zijn, blijft het leven doorgaan.

^
Hoe ga je dit regelen, waar begin je?
^
Welke gegevens, documenten en papieren moet je allemaal verzamelen?
^
Door alle onrust en gebeurtenissen loopt de communicatie stroef.
^
Waar ga je en kan je wonen? Wat heb je straks te besteden?
^
En , hoe gaat het met de zorg en opvoeding van jullie kinderen?
^
Je bent onzeker, onrustig en emotioneel.

Je wilt de scheiding goed regelen, alleen door de onrust weet je niet waar te starten, wat er allemaal op je afkomt en waar dit toe gaat leiden.

Je wilt de scheiding op een goede manier afhandelen, maar de onrust en onzekerheid maken het moeilijk om te weten waar te beginnen, wat er precies gaat gebeuren en wat de gevolgen zullen zijn.

Wil jij rust en duidelijkheid over

R
Het gehele scheidingstraject
R
Je netto besteedbare inkomen na de scheiding
R
Je gewenste woonsituatie na de scheiding
R
Een afgestemde en werkbare ouderschapsregeling voor de kinderen
R
De fiscale en juridische juistheid van de documenten
Mijn naam is René en ik help jullie scheiding volledig en goed geregeld te krijgen. Zo kan jij met rust en vertrouwen bouwen aan je nieuwe toekomst.
Ik noem dit scheiden met rust.

Scheidingsspecialist & mediator in Nootdorp

Als scheidingspecialist in Nootdorp fungeer ik als mediator, adviseur en financieel specialist. Ik zorg voor financiële gemoedsrust door inzicht en overzicht te bieden in jouw financiële situatie na de scheiding. Ik werk toe naar een werkbare regeling voor het ouderschap en zorg voor een goede juridische afhandeling. Gedurende het hele proces is er aandacht voor de emoties die een rol spelen, zodat jullie de relatie op een gepaste manier kunnen beëindigen en de juiste invulling kunnen geven aan jullie ouderschap na de scheiding.

En bovenal… een gevoel van voldoening over hoe jullie het voor de kinderen en voor elkaar hebben geregeld. Want gelukkige ouders zorgen voor gelukkige kinderen. Dit is scheiden met rust!

Scheiden met rust

Voor stellen die gaan scheiden

Herzien en rustig verder

Voor gescheiden stellen bij wijzigingen

Gezamenlijk bouwen aan jullie toekomst

Want scheiden in Nootdorp doe je niet alleen

Mijn naam is René Speelman en ik weet uit eigen ervaring wat het betekent om gescheiden te zijn en hoe het is om kind te zijn van gescheiden ouders. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk rust en duidelijkheid zijn over je leven na de scheiding. Dit geldt voor alle betrokken partijen, dus niet alleen voor jullie kinderen, maar ook voor jezelf en je (ex-)partner. Het is essentieel om de juiste hulp en begeleiding te krijgen van een scheidingsspecialist en mediator in Nootdorp.

Het is zo waardevol om begrepen te worden in je verhaal en emoties door iemand die weet wat je doormaakt en je kan begeleiden tijdens deze moeilijke periode. Ik ben me ervan bewust dat ik dit heb gemist en daarom wil ik graag anderen helpen. Een ervaren mediator in Nootdorp kan je helpen om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jullie allebei op een goede manier verder kunnen gaan. Ik ben zo iemand, die naar je luistert, je begrijpt en doorvraagt tot de kern, meedenkt in de mogelijkheden, beschikt over een netwerk van specialisten en verstand van zaken heeft. Ik ben authentiek, integer en kan me goed inleven in jullie situatie. Dit resulteert in oprechte betrokkenheid bij jullie situatie, zodat ik jullie de beste begeleiding kan bieden bij het scheiden in Nootdorp.

Bij René voelde ik me direct op mijn gemak. De gesprekken waren goed en verhelderend. Hij zorgde voor overzicht en duidelijkheid. Hij weet de zaken goed toe te lichten en denkt mee in wat mogelijk is. Dit gaf rust en het gevoel dat ik weer aan mijn toekomst kon werken.

Anne

René werkt op een uiterst prettige wijze. Hij is oprecht geïnteresseerd in je en stelt goede vragen. Daarnaast is hij deskundig en heeft ons de duidelijkheid verschaft die we zochten.

Hans

Scheiden doe je niet voor je lol. Rene snapt dat. Hij bekijkt de zaak vanuit zijn rol en neemt daarin de belangen van alle partijen op waarde mee. Hij is to the point, betrokken en zeer betrouwbaar. Zijn kennis van zaken is on-par en past die ook goed toe. Ook laat hij goed het verschil bestaan tussen emotie en feiten. Erg fijn om met hem samen te werken tijdens deze lastige situatie.

Sanne en Alexander

Gratis Checklist ‘Scheiden met rust’

Download deze checklist voor overzicht van  wat er bij een scheiding komt kijken.

Checklist aanvraag

Wil jij rust voor jou en je kind(eren) zodat jullie verder kunnen gaan?

Vraag dan nu een kosteloos 'Scheiden met rust' gesprek aan.

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking. Tijdens deze ontmoeting zullen we samen bespreken welke zaken er geregeld moeten worden, waar we moeten beginnen, hoe lang het proces zal duren en wat de kosten zijn. Ik zal je duidelijkheid geven over mijn rol als mediator en hoe ik kan helpen bij het creëren van een nieuwe toekomst voor jou en je kinderen.

Broer en zus op strand door mediator Den Haag
Heb je een vraag?
Scan de code